Rólunk

Transzferárblog

Neked, nekem, transzferárral kapcsolatos kérdésekről és kapcsolódó témákról.

Kapcsolat:

InterTax Pro Kft.         info@intertaxpro.hu

Bartha Katalin               +36 30 6700 192

Az InterTax Pro Kft. adójogi- és könyvviteli szolgáltatásokat nyújt. E spektrumon belül adótanácsadásra és transzferár dokumentációk készítésére specializálódott.

Magam okleveles adószakértőként dolgozok, s hazai és nemzetközi hátterű társaságok adózási-számviteli feladatainak, problémáinak gyors, pontos és hatékony megoldása mellett enyhén grafomán is vagyok. E “hajlamomat” a hivatalos tanácsadások, szakvélemények, hírlevelek, cikkek készítésén túl kissé lazább formában is szeretném kiélni. Ennek biztosít teret ez a blog.

Ebben a blogban  transzferárat érintő kérdésekről írok. Ezen túlmenően önálló honlap (elérhetősége www.transzferar.net) foglalkozik a transzferárral kapcsolatos témákkal.

Kedves  Olvasó, kedves Látogató!

Remélem, hasznosnak fogod találni a bejegyzéseket, s segítségedre lesznek.

Kérdéseket, észrevételeket a bejegyzéseknél kommentben vagy mailen az info@intertaxpro.hu címen küldhetsz nekem. A blog Facebook oldalához pedig itt csatlakozhatsz, hogy le ne maradj egyetlen bejegyzésről sem.

Bartha Katalin

Ps, jogi klauzula:

Ezt a blogot Bartha Katalin, illetve az InterTax Pro Kft. üzemelteti. A blogbár adójogi vonatkozású dokumentumokat is tartalmaz, nem adójogi tanácsadás nyújtására irányul, így blogon található információkra hivatkozással alkalmazott vagy elmulasztott cselekményekért a szerző, illetve az üzemeltető semmilyen felelősséggel nem tartozik.

A blogbejegyzésekben található információk csupán tájékoztatásul szolgálnak. Ezek az információk nem helyettesítik a szakmai tanácsadást, és nem szolgálnak bármely döntés vagy cselekmény alapjául a tanácsadójával való előzetes konzultáció nélkül. Emellett az időközben bekövetkező jogszabályi változások nem kerülnek átvezetésre a korábbi bejegyzéseken, így indokolt áttekinteni egy-egy kérdés során a vonatkozó jogszabály éppen hatályos szövegét is.

A blogon található dokumentumok a szerző szerzői jogát képezik, amelyek a forrás megjelölésével szabadon hivatkozhatók azzal, hogy másolásuk, terjesztésük kizárólag személyes és nem kereskedelmi célból megengedett. A blogon található külső hivatkozások tartalmáért az üzemeltető nem felelős.

Hozzászólás